Taivallus terapiapalvelut - Sanna Nyman

Terapeuttisi

Olen Sanna Nyman, paljasjalkainen kainuulainen. Kävin opiskelemassa ja hakemassa työkokemusta muualta Suomesta, kunnes palasin Kainuuseen juurilleni ja täällä olen viihtynyt.

Terapeuttina olen aito, ystävällinen, pohdiskeleva ja helposti lähestyttävä. Vahvuuksiani on aito kohtaaminen, vahvuuksien havaitseminen sekä niiden ääneen sanoittaminen. Olen ollut ratkaisukeskeinen ihminen aina, mutta saamani lyhytterapeutin koulutus vahvisti tätä ominaisuuttani. Ongelman toteamisen ja tiedostamisen jälkeen nautin siitä, kun saan lähteä miettimään yhdessä asiakkaan kanssa sitä, miten ongelma voitaisiin ratkaista. Olen lempeä, mutta jämäkkä ja vien sinua kohti yhdessä määritettyä tavoitetta tai ratkaisua.

Täydennyskoulutuksena olen opiskellut ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin kaksivuotisen koulutuksen, joka antoi minulle paljon uusia välineitä ja osaamista terapeuttiseen työskentelyyn. Koulutus sisälsi vahvan teoreettisen tiedon lisäksi myös ohjattua asiakkaiden kanssa tehtyä harjoitusterapiaa ja työnohjausta.

Olen opiskellut myös ratkaisukeskeiseksi neuropaykiatriseksi valmentajaksi ja voin auttaa sinua myös neuropsykiatristen haasteiden kanssa. 

Koulutukseni

Muita käymiäni lyhytkoulutuksia:

Taivallus terapiapalvelut - Sanna Nyman

Työkokemukseni

Olen työskennellyt 20-vuotta erilaisissa työtehtävissä lasten ja nuorten parissa: nuoriso-ohjaajana, projektityöntekijänä, etsivässä nuorisotyössä sekä koulukuraattorina toisella asteella, perusopetuksessa sekä korkeakoulussa. Työvuosieni aikana olen kohdannut satoja ellen tuhansia ihmisiä ja ajattelen, että aikaisempi työkokemukseni on antanut minulle paljon ymmärrystä erilaisista ihmisten tarinoista. Jokainen kohtaamani ihminen on muovannut ja kasvattanut minua kohti terapeutin työtä.

Mikä on Taivallus?

Perustin yritykseni vuonna 2020, juuri ennen kuin korona iski Suomeen. Minulta kysytään usein mistä yritykseni nimi Taivallus tulee ja yrityksen nimen keksiminen olikin mielestäni yrityksen perustamisen vaikein osuus. Monet hyvät nimet olivat jo varattuina eikä pelkkä Tmi Sanna Nyman tuntunut hyvältä idealta, koska halusin nimen olevan jotenkin merkityksellinen. Nimi Taivallus on muunnos mummolani nimestä ja ajattelen sen kuvaavan hyvin myös terapiaprosessia. Terapiaprosessi on omalla tavallaan yhteinen taivallus, jossa kuljen hetken aikaa rinnallasi sinua tukien.

Tällä hetkellä Tmi Taivallus tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa sekä Kelan Nuotti-valmennusta Kainuussa. Koulutan myös nuorten kanssa työskenteleviä nuorten kohtaamiseen sekä ratkaisukeskeisen työotteen hyödyntämiseen.  Yrittäjänä toimiessani voin työskennellä omien arvojeni mukaisesti. Voin tarjota asiakkaalle kiireettömän hetken ja vastaanottaa vain sen verran asiakkaita, että voin kohdata heidät laadukkaasti heidän asiaansa paneutuen.

Taivallus terapiapalvelut - Sanna Nyman