Yksilöterapiaa etänä

Tällä hetkellä toteutan lyhytterapiaa pääasiassa  etäyhteydellä (Teams, Zoom tai puhelu). Etätapaaminen onnistuu myös iltaisin. Etäterapia voi olla aivan yhtä tehokasta kuin kasvokkain tapaaminenkin. Joskus asiakkaan voi olla jopa helpompi keskustella omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössä, kuin terapeutin vastaanottohuoneessa.

Toivon sinun varaavan etätapaamista varten rauhallisen tilan ja riittävästi kiireetöntä sekä häiriötöntä aikaa. Etäterapiaan voit hakeutua mistä päin Suomea tai maailmaa vain.

Lyhytterapiakäynnin hinta etäyhteydellä 45min 50€, 60min 65 € (hinta sisältää ALV 24 %).

Maksutapana sähköpostiin lähetettävä lasku

Taivallus terapiapalvelut - Sanna Nyman
Taivallus terapiapalvelut - Sanna Nyman

Nuotti-valmennus

Nuotti-valmennus on Kelan ammatillista kuntoutusta 16–29-vuotiaille nuorille. Kuntoutus on tarkoitettu nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt ja se vaikeuttaa opiskelemista tai työelämään suuntaamista. Nuotti-valmennuksessa nuori saa 20 tapaamista viiden kuukauden aikana. Tapaamisen kesto on 60 minuuttia tai 120 minuuttia. Nuoren kanssa voidaan tavata nuoren omassa ympäristössä esimerkiksi kirjastossa, kahvilassa, kävelyllä tai nuoren kotona.

Nuori päättää tavoitteet

Valmennuksen tavoitteet määritellään yhdessä nuoren kanssa työskentelyn alussa ja ne voivat liittyä nuoren oman elämäntilanteen selkiyttämiseen, tarvittavien taitojen harjoitteluun, omien vahvuuksien kartoittamiseen tai suuntaamiseen kohti opintoja ja työelämää. Tarvittaessa nuoren kanssa työskentelemään kootaan myös muuta verkostoa.

Miten Nuotti-valmennukseen haetaan?

Nuotti-valmennukseen haetaan soittamalla Kelalle. Ammattilaiset voivat soittaa Kelan viranomaislinjalle 020 692235 tai nuori itse kuntoutusasioiden palvelulinjalle 020 692205. Valmennukseen pääsemiseen ei tarvitse lääkärin lausuntoa tai lähetettä. Kelan kuntoutuksen asiantuntija haastattelee puhelimitse nuoren ja kartoittaa hänen tuen tarvettaan ja tekee sen jälkeen päätöksen valmennuksen myöntämisestä.

Valmennus on nuorelle maksutonta ja nuori voi saada valmennuksen ajalta kuntoutusrahaa. Nuori saa valita haluamansa palveluntuottajan. Nuotti-valmentajana toimin osana Siria Oy:n valmentajatiimiä. Jos nuori toivoo saavansa minut juuri minut valmentajakseen, on hänen valittava palveluntuottajaksi siis Siria Oy ja Sanna Nyman. Otan nuoria vastaan kaikista Kainuun kunnista (Kuhmo, Sotkamo, Kajaani, Paltamo, Hyrynsalmi, Ristijärvi, Puolanka ja Suomussalmi) tapaamiset tapahtuvat nuoren asuinkunnassa.

Kysy lisää tai varaa aika